Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2] Eternal LastChaos

Issia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u4yzPi2.png

(wcześniej DeVile...)

Wiem, że była już prezentacja Devile, ale sporo się na serwerze zmieniło, więc pozwoliłam sobie napisać nową.

6kVolFT.png

Max Lvl : 250

Start Lvl : 90

Exp: x150

Sp: x90

Gold: x30

Drop Rate: x40

Upgrade: 100%

Max Upgrade: +28

Dungeon Time: 400% (24/7)

- Buff Shop

- Cash Shop

- Cover Shop dla wszystkich klas

- Ulepszanie za pomocą Masterstone

- Rozbudowane Juno

QLHWIjR.png

- Nowe krainy (Extreme Tarian, Crazy Map)

- Nowe moby

- Nowe zwierzaki P2

- Nowe tytuły

- Nowe questy

- Max lvl 250

- 2x Box Shop z wepami i setami (15-157 lvl i 105-175)

- Nowe buffki w Buff Shopie

- Nowe itemy w Cash Shopie

- Nowe opcje w setach 195 - 220

- Sety & wepy 245 lvl

Strona :

http://eternalgamingnetwork.de
Opublikowano

wejde, bede robil gildie: PolishStyle

edit: juz istnieje, w takim razie dodawac na serwerze nick: Xawier

Opublikowano

A mam takie pytanie. Czy tutaj są stare konta? Bo ja tam miałam kiedyś postać. :f I jeszcze jedno. Gdzie tu expić na 90? xD

Tak są stare. Na 90 lvlu w Nairat, jak coś to pokaże gdzie. ;)

Opublikowano

Dziwnie, bo pokazuje, że złe hasło wpisuję, a na pewno nie zmieniałam. :<

No to nie mam pojęcia. ;f Zrób nowe konto, szybko się expi. ;)

Opublikowano

No to nie mam pojęcia. ;f Zrób nowe konto, szybko się expi. ;)

Zrobiłam, ale mój nick jest zajęty i mnie to boli. :c W ogóle lepiej tutaj dawać punkty w kondycję czy w zwinność (w przypadku szelmy)? Bo np. na 02 to korzystniej było ładować w kondycję. :f

Opublikowano

Moim zdaniem na serwerach gdzie jest wiecej niz 185 lvl nie warto grac. Napewno bron bedzie miala sporo ataku wiec pvp bedzie trwalo 3s. Typowy serwer pod szelmy i rycerzy. Jesli to nowy ADM to moze nie bedzie jak kiedys gdy admin rozdawal wszystko co najlepsze swoim.

Opublikowano

Moim zdaniem na serwerach gdzie jest wiecej niz 185 lvl nie warto grac. Napewno bron bedzie miala sporo ataku wiec pvp bedzie trwalo 3s. Typowy serwer pod szelmy i rycerzy. Jesli to nowy ADM to moze nie bedzie jak kiedys gdy admin rozdawal wszystko co najlepsze swoim.

Sorry, ale na większości takich privów niższych lotów jest. Na LCGN01-02 to jeszcze trzyma jakoś fason, ale serwery typu Devile zawsze będą nie fair. Więc tutaj gra tylko i wyłącznie dla pvp, 4fun, czy coś...

Opublikowano

Wy i te Private serwery :D Wbijcie na EU lub PL tam się ciężko a gra a nie jak tu xD:D

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Wy i te Private serwery :D Wbijcie na EU lub PL tam się ciężko a gra a nie jak tu xD:D

I kto to mówi? Ten, który ciągle grał na prywatnych serwerach, gdzie chciał wszystko za free... :p Każdy gra gdzie chce. Prywatny serwer to też serwer, tylko prostszy... tyle w temacie :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ja tam nie widzę sensu męczenia się i wydawania kupy hajsu na durną postać na globalu. :P

Opublikowano

Ja tam nie widzę sensu męczenia się i wydawania kupy hajsu na durną postać na globalu. :P

Ja dla przyjemności wbiłem max'a bez cashu. Fakt, jest to trochę czasu, ale satysfakcja jest... :P

@Tu się expi na questach do 175?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Hmm,mam pytanie,co do tych skrzynek 250,np Szelma,może otworzyć je np dla Rycka ? czy nie da się ? lub może gra ktoś ryckiem i mógłby mi pomóc,otwierając tą skrzynie z setem i wepem ? ponieważ trudno tu zrobić tego questa na High Eq ;x Za wolno się bije moby :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...